جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

تخصیص ۲.۸میلیارد دلار ارز دولتی به کالاهای اساسی

محمد رضا کلامی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس آمارهای گمرک، در سال 98 و تا امروز بیش از 3 میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت از تخصیص بیش از ۲میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار ارز دولتی برای واردات ۲۵ قلم کالای اساسی تا ۱۰ خرداد ماه و ترخیص ۳میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور خبر داد.

 

محمدرضا کلامی در خصوص آمار ارز تخصیص‌داده‌شده به کالاهای اساسی اظهار کرد: بر اساس آمار موجود، طی سال 97، بیش از 10 میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات و تأمین کالاهای اساسی که شامل 25 قلم کالا می‌شود، تخصیص داده شد و با توجه به برنامه‌ریزی دولت و مجلس، امسال نیز حتماً ارز دولتی بیشتری برای تأمین و واردات کالاهای اساسی به کشور تخصیص داده خواهد شد.

 

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص ارزی که طی 3 ماه گذشته به واردات کالاهای اساسی تخصیص داده شده نیز گفت: تا امروز بیش از 2 میلیارد و 800 میلیون دلار ارز دولتی برای واردات 25 قلم کالای اساسی تخصیص داده شده است و البته یک میلیارد دلار نیز به‌صورت انتقال ارز، تأمین ارز شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس آمارهای گمرک، در سال 98 و تا امروز بیش از 3 میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص شده‌اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر